INTERLEX Communications Kft.

Ügyfeleinknek: Bejelentkezés

Bemutatkozunk

Cégünk az összes európai és a nagyobb Európán kívüli nyelveken nyújt fordítási és tolmácsolási szolgáltatásokat több mint kétszáz szakképzett, tapasztalt és a minőség iránt elkötelezett szakember bevonásával. Dinamikus csapatunk számos szakterületen bizonyította már kiemelkedő nyelvismeretét és hozzáértését, és munkatársaink szakterületi specializációja okán egyedülálló gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezünk a biztonság- és védelempolitika, a nemzetközi és kereskedelmi jog, a bank és pénzügy, az egészségügy és gyógyszeripar, az informatika és távközlés, valamint az autó- és gépipar területén.

Cégünk ügyfélköre 1998 óta folyamatosan bővül, és ahogyan az referenciáinkból is kitűnik, főként nemzetközi szervezetek, hazai kormány- és költségvetési szervek, vezető multinacionális és hazai gazdasági társaságok, valamint társadalmi és non-profit szervezetek választanak minket magasszintű munkánk és a cégfilozófiánkban is megjelenített rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatásunk okán.

Célunk, hogy alap- és egyéb szolgáltatásaink sokszínűségével és komplex megoldásaink színvonalával a legmagasabb elvárásokkal érkező ügyfeleinknek is megfeleljünk.